Fousomes clubkampioenschappen 9 september. Een half uur voor aanvang van deze wedstrijd krijgt de wedstrijdleiding aan de wedstrijdtafel een sms’je van een koppel dat afzegt voor deze wedstrijd. Een van de commissieleden besluit om met het gedupeerde team de baan in te gaan om te marken. Uiteindelijk heeft dit team ook gewonnen bij de heren. De wedstrijd werd gespeeld onder ideale weersomstandigheden; echter het weer van de afgelopen week heeft de wedstrijdleiding wel doen besluiten om alle bunkers tot GUR te verklaren. 

Na afloop van de wedstrijd konden de deelnemers genieten van een drankje en een hapje aangeboden door het bestuur. Helaas liep de prijsuitreiking enige vertraging op doordat een aantal deelnemers hun scorekaarten niet had ingevoerd in de computer, terwijl dit toch duidelijk was aangegeven op de wedstrijdtafel en het publicatiebord.

De uiteindelijke prijswinnaars:

Dames

1e Sandra Karagantcheff en Monique Cupido

2e Ineke Vincent en Henriette de Neve

3e Karin Lamers en Winnie Lam

Heren

1e Hendrik-Jan Rietveld en Stefan Euwe

2e Sander Verhoeckx en Martin Wasinger

3e Eamon Kelly en Jelle Camphuysen

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! De 1e prijswinnaars mogen naast de eeuwige roem op de borden in het clubhuis ook meedoen aan het kampioenenbal op 21 oktober aanstaande.