De competitie zit er weer op en de weekendwedstrijden zijn weer volop bezig.

We zijn verheugd dat zoveel leden enthousiast mee doen, hoewel dat voor sommigen tot teleurstelling kan leiden.

We hebben 3 uur starttijd voor de maandbekers en vossenjachten; dit houdt in dat men er snel bij moet zijn en tijdig moet inschrijven.

In principe is dat 6 weken voor aanvang van de wedstrijd.

Wij verzoeken u nogmaals, INDIVIDUEEL in te schrijven onder vermelding van lidcode en met wie u de partner wedstrijd (zoals onder meer vossenjacht en combi) gaat spelen.

Mocht u onverhoopt moeten afzeggen voor een wedstrijd geeft u dit dan aan via de mail of sms berichtje. Er zitten namelijk nog mensen in de wedstrijdcommissie die werken en om dan een telefoontje te krijgen kan dat lastig zijn.

Wij willen alles zo vlot mogelijk laten verlopen dus vragen wij u ook zich eerst te melden aan de wedstrijdtafel alvorens te gaan putten of naar de driving range te gaan.

Het zijn heel wat verzoeken maar als we ons er allemaal aan houden wordt het nog gezelliger!

Wij willen graag aan al uw verzoeken proberen te voldoen, maar helaas is het niet altijd mogelijk om u met een mede lid in te delen of op een specifieke tijd te laten starten; vooralsnog proberen we vroeg of laat wel te honoreren.

Wij zijn erg blij dat Frederick Cropp ons gaat helpen bij de wedstrijdcommissie. Erica Loth bedanken wij voor haar bijdrage aan de wedstrijdcommissie.

Wel zijn wij nog steeds op zoek naar 3 nieuwe leden. Met 10 man zijn we dan op volle sterkte en valt het tijdsbeslag om een wedstrijd te organiseren/leiden ook mee. Het is leuk en dankbaar werk en je leert snel leden kennen; wel is enige computerkennis nodig om de wedstrijden met alles wat daarbij hoort te organiseren. De taken worden goed verdeeld en u kunt uiteraard zelf ook meedoen aan de wedstrijden.

Afgelopen weekend zijn onder stralend weer de Matchplay Clubkampioenschappen gespeeld

De winnaars waren: Winnie Lam (dames), Jesper van Dijk (heren) en Huub Kouwenhoven (heren senioren). Alle winnaars natuurlijk van harte gefeliciteerd!

De wedstrijdcommissie gaat zich beraden om volgend jaar de nodige veranderingen in aan te brengen. U wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Wij wensen U een mooie zomer, een gezellige golfweek en veel sportief golfplezier.

Tot ziens aan de wedstrijdtafel,

de wedstrijdcommissie