handicartfot0

Traditiegetrouw op Tweede Pinksterdag, dit jaar op maandag 21 mei, organiseerde de Wedstrijdcommissie de jaarlijkse Handicartclubwedstrijd, een (shotgun) greensome-stableford. Aan de start 64 enthousiaste deelnemers. De door de stichting Handicart aangeboden logo-golfbal werd als ‘collectors item’ in dank aanvaard. 

Heel veel dank gaat uit naar de wedstrijdcommissieleden Dieck Wesselingh en Frits Jaspers voor de voortreffelijke organisatie, en naar de sponsoren van deze wedstrijd, te weten voor de 1eprijs en de Leary op hole 1 en 10 de Wedstrijdcommissie, voor de 2eprijs de Brasserie 19 Lof Catering en voor de 3eprijs de Golfshop.

De wedstrijd werd gewonnen door het team bestaande uit Monique en Marinus Cupido, hcp 10, 39 stablefordpunten. Zij zullen onze club vertegenwoordigen op de regiofinale, op vrijdag 28 september a.s. op GC Cromstrijen.

De runners-up waren Ariane van Loon en Hendrik-Jan Rietveld, hcp 10, 38 stablefordpunten.

De derde prijs was voor Maurice Korrubel en René de Goey, hcp 11, 37 stablefordpunten. 

De Leary hole 1 – gewonnen door Hetty Verboom en Hans Mokkink

De Leary hole 10 – gewonnen door Ans en Wim Meewisse

Onze hartelijke gelukwensen gaan uit naar de prijswinnaars.

Handicart2018

 Graag wil ik alle deelnemers bedanken voor hun ruimhartige donatie ten behoeve van de Stichting Vrienden van Handicart. Dankzij de sponsoring van de prijzen hoeven de bedragen hiervoor niet van het totaal te worden afgetrokken en kan er 736 € worden overgemaakt naar de Stichting Vrienden van Handicart. 

Ieder jaar bestemmen de damescommissie, de herencommissie en de seniorencommissie de opbrengst van een bepaalde ochtendwedstrijd voor de Stichting Vrienden van Handicart. Ook hiervoor heel veel dank.

Het zou fijn zijn als het aantal donateurs onder onze clubleden zou kunnen toenemen. Bij de computers in de gang van ons clubgebouw staat de folder “Keep golfers rolling”; hieraan is een antwoordkaart toegevoegd waarmee u zich kunt aanmelden als donateur van de Stichting Vrienden van Handicart. Bij voorbaat hartelijk dank als u zich aanmeldt. U verklaart zich hiermee solidair met de doelstelling van de stichting Handicart: zoveel mogelijk golfers in staat stellen te blijven golfen, met gebruik van de handicart.

Dit jaar viert de Stichting Handicart het 32-jarig bestaan. Dankzij de donaties kon het totaal aantal handicarts uitgroeien tot 725. Verdeeld over 170 golfbanen kunnen de ca. 19.700 handicartpashouders blijven golfen. Een unieke service die wij alleen in Nederland kennen. Op onze club staan 10 handicarts. Daarnaast beschikt onze club nog over 4 clubcars.  

Graag hoop ik velen van u in 2019 als deelnemers aan de Handicartclubwedstrijd te mogen begroeten. 

Liesbeth Polman, clubconsul Handicart.