Verslag 1e competitie wedstrijd van Heren senioren 2 gespeeld op 30 maart 2018 op het golfterrein van de Woeste Kop te Axel

Vandaag hebben we gespeeld in het verre Zeeuws Vlaanderen op een redelijk goed bespeelbaar golfterrein. Het weer was aangenaam dus goede uitgangspunten voor een heerlijke golfdag. We speelden tegen de heren van de Domburgsche die allen een lagere HCP hadden dan wij. Helaas door een blessure en een afzegging moesten we een reserve speler zoeken. Dankzij bemiddeling door Bert, captain van heren 3, is Henk Jongsma meegegaan en die heeft goed gespeeld. Bedankt Henk voor het invallen.

Onze eerste twee spelers Leo en Kees wonnen beiden hun single knap met 4-3. Frits, Martin, Henk en Martin verloren helaas hun singles met 1 respectievelijk 3 punten verschil.

Dit jaar speelden we de tweede negen voor het eerst een Greensome. Vooraf was er veel kritiek tegen deze spelvorm. Er werd door de spelers verschillend over geoordeeld maar de meesten vonden het niet fijn. We verloren met 1 en 4 punten verschil en speelden één keer gelijk. De totaal stand is uiteindelijk 37-23 en in wedstrijdpunten 6-0 geworden voor de Domburgsche.

Vrijdag 6.04.2018 zijn wij gastheer