20180313 BC dagwinnaarsDe weersomstandigheden hadden zich naadloos aangepast aan de naam van dit toernooi, dat over 3 rondes werd gespeeld. Ijs- en ijskoud! Kortom Koek en Zopie. Nochtans konden alle rondes met zomergreens worden gespeeld.

De spelvorm was helder: teams van 3 speelden een Texas Scramble zonder voorwaarden. Je mocht dus alle afslagen gebruiken en behoefde niet aan de voorwaarde te voldoen dat van elke persoon tenminste een aantal afslagen diende te worden gebruik gemaakt.20180313 BC snertcup

De dagprijs werd gewonden door Priva Holding, Ton vd Meer, John vd Knaap en Hr. Vd Valk.

 

 

 

Na het spelen van 3 rondes bleek één van de teams van schoonmaakbedrijf Multi Clean het sterktste te zijn. De 2 beste rondes telden mee en zij scoorden netto 40 en 46 slagen. Het team bestond uit Peter Zwinkels, Eric Pool en Onno Andriesen.  Zij mochten de Snertcup even vasthouden en kregen een warm dekentje als prijs en natuurlijk een bak snert en een chocolade paashaas.

20180313 BC overallwinnaarsPeter Zwinkels bedankte in zijn speech de wedstrijdleiding, de catering en alle deelnemers voor een uitermate gezellig toernooi.