Gisteren is de eerste winterwedstrijd van start gegaan met 45 deelnemers onder echt winterse omstandigheden: regen, koude wind, hagel en een enkele donderklap die gelukkig (of misschien helaas) niet doorzette, maar soms ook een zonnetje om de boel weer even op te drogen. Deze wisselende weersomstandigheden hebben ertoe geleid dat uiteindelijk 7 deelnemers de wedstrijd gestaakt hebben; van een voltallige flight tot flightgenoten die de ander aan het lot overlieten. Dit laatste kan en mag natuurlijk nooit meer voorkomen!

Onder die winterse omstandigheden was het overigens lastig scoren, maar met respectievelijk 34 en 33 stablefordpunten zagen Alex Jansen (eerste plaats in de categorie tot en met hcp 18.0) en Joke jager (eerste plaats in de categorie vanaf hcp 18.1) dat toch te doen. Complimenten!

Al met al werd deze wedstrijd toch weer enthousiast ontvangen, ook onder de aanstaande competitiespelers die hiermee hun zondagse training op een sportieve manier afwisselen. De volgende wedstrijd is op 26 november en hopelijk zullen de weergoden ons dan wat gunstiger gestemd zijn.

IMG 1252                                    IMG 1253