De wedstrijdcommissie organiseert clubwedstrijden, voornamelijk in het weekeinde en tevens, namens het bestuur, diverse clubkampioenschappen (stroke- & matchplay- en foursomekampioenschappen).

De doelstelling van de commissie is om voor elk lid van onze vereniging een aantal wedstrijden te organiseren waarbij de leden zich thuis voelen. Dit varieert van qualifying wedstrijden (strokeplay en stableford) tot zogenaamde “fun”wedstrijden waarbij diversen spelvormen worden gebruikt. Eveneens organiseren zij wedstrijden waarbij het verenigingsgevoel een zeer belangrijke plaats inneemt. Ook zijn er doorlopende wedstrijden voor diverse categorieën. Vossenjacht (doorlopende FBBB tegen de Vossen), Combi-wedstrijden, Maandbeker (qualifying wedstrijden) en de Masters (doorlopende strokeplaywedstrijd van de backtees voor de lage handicappers).

Naast de weekendwedstrijden zijn er ook wedstrijden op de woensdagavond (9 holes zomeravondinstuif - na werktijd) en tijdens de winterperiode winterwedstrijden.

De commissie stelt, in goed overleg met de overige commissies, het (voorlopige) jaarprogramma vast.
Dit programma staat vermeld op de RGC-site.

De samenstelling van de wedstrijdcommissie op 29 augustus 2018 is :

Christine Jonkers Both Voorzitter
Dieck Wesselingh-Schroots Penningmeester
Saskia Brand Lid
Rob Roelvink Lid
Anita Hakkert Lid
Frits Jaspers Lid
Frederick Cropp Lid
Peter Berghuis

Lid

 E-mailadres: wedstrijd@rijswijksegolf.nl