2017 09 17 miniregionale 2 1Zondag 17 september is de 2de mini tregionale wedstrijd gespeeld op de Haagsche. Hier het verslag van 2 spelers.

Toen ik op de Haagsche aankwam, stond er een prachtig clubhuis. Binnen vond ik het er best ouderwets uitzien. De omgeving was heel erg mooi, allemaal duinen en mooi groen. Op de drivingrange konden we nog even oefenen. De baan was om te golfen lastig. Er waren veel hobbels en dalen in de baan waardoor het altijd lastig is. Ik had het gevoel dat je altijd de makkelijkste weg moest zoeken want als je risico nam kwam je al snel in het hoge gras en dan had je een probleem. Voor de rest vond ik het leuk om de baan een keer te zien en er te hebben gespeeld. We hebben niet goed gescoord maar het weer was mooi en we hadden een leuke dag. Na afloop was er nog een lekkere pastamaaltijd en de prijsuitreiking. Ik had gedacht dat de Haagsche wel eerste zou worden op de eigen baan, maar ze werden laatste. Rijswijk was derde. Volgende keer beter.

Robin2017 09 17 miniregionale 2 2

De baan zelf is heel erg mooi.
Het ging wel goed bij mij. Het is wel een erg lastige baan om te spelen. Dat is ook de reden waarom ik het niet heel erg leuk vond om te spelen. Het is namelijk heel erg heuvel-achtig. Ik vond het ook best vervelend dat er heel veel struiken zijn met losse takjes. Ik moest daarom ook soms mijn bal onspeelbaar verklaren.
Maar in het algemeen was het wel leuk.

Olivia

2017 09 17 miniregionale 2 42017 09 17 miniregionale 2 3