2017 09 Mini regionale 1Zondag 10 september 2017 is de mini regionele jeugdcompetitie van start gedaan. 7 jeugdleden gaan de komende weken de strijd aan, maar het is vooral een goede oefening en het speelplezier als team staat voorop.

De mini-regionale is een jaarlijks terugkerende 9-holes competitie voor jeugdspelers met minimaal baanpermissie, maar nog zonder een lage handicap. Dit jaar hebben we kans gezien de mini regionale met 5 clubs te organiseren: de Haagsche, de Noordwijkse, de Kennemer en Rozenstein. Kortom: super mooie banen om op te spelen.

Doelgroep: jeugdspelers t/m ca. 14 jaar en Handicap 30 – 54.

De wedstrijd is qualifiing en er wordt over 9 holes gespeeld. Wedstrijdvorm is Stableford. Er wordt gestart vanaf oranje (indien aanwezig) en anders van rood.

Na afloop is er voor alle deelnemers een hapje en een drankje. En iedere wedstrijd dag zjin er prijzen, maar er wordt natuurlijk ook gestreden voor de overall overwinning. Elke club levert iedere wedstrijd 1 - 2 begeleiders om mee te lopen en te helpen met het toepassen van de regels en etiquette.

2017 09 Mini regionale 2

 

Anna Fleur, Henna, Mert en Senna speelden 10 september op Rozenstein in Wassenaar. Voor sommige was het de eerste keer dat ze meededen aan de competitie.

 

 

2017 09 Mini regionale 3

 

De sfeer zat er goed in onderling,vooral toen bleek dat de ballenmachine defect was en de jeugdspelers met een mandje de driving range op mochten om ballen te rapen. De foto spreekt voor zich; het leek op vervroegd paaseieren zoeken. Het zonnetje scheen toen de spelers de baan op gingen, wat geen overbodige luxe was. Alle 4 hebben prima gescoord.

 

 

 

Nadat alle spelers binnen kwamen werd er gezamelijk gegeten, werd de uitslag bekend gemaakt en was er de prijsuitreiking. Voor de ouders en begeleiders was er ook gezellig tijd voor een drankje. Complimenten aan de organisatie van Rozenstein.

2017 09 Mini regionale 52017 09 Mini regionale 6