HANDICART CLUBWEDSTRIJD

TWEEDE PINKSTERDAG - MAANDAG 5 JUNI A.S. - SHOTGUN 13.00 UUR

“EEN HANDICART HOUDT U IN DE BAAN”

Op Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni a.s., organiseert de Wedstrijd-commissie de jaarlijkse Handicart clubwedstrijd. De wedstrijd is non-qualifying en staat open voor alle clubleden, ongeacht of men donateur is of niet..

Aanvang van de wedstrijd 13.00 uur, shotgun.

De vorm van de wedstrijd is Greensome. Inschrijven als team.

Het inschrijfgeld bedraagt 8,00 (of meer) per deelnemer; dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Handicart. Ook kunnen er mulligans worden gekocht voor € 1 per mulligan, tot een maximum van twee per persoon,.

De deelnemers wordt gevraagd als team in te schrijven. De winnende flight ontvangt een uitnodiging deel te nemen aan de regiofinale; deze is op vrijdag 15 september op GC Merwelanden. Zijn zij onverhoopt verhinderd dan worden de runners-up gevraagd onze club daar te vertegenwoordigen. De leden van de winnende flight (c.q. de runners-up) moeten wel donateur zijn/worden van de stichting Vrienden van Handicart. De finale is daarna op donderdag 12 oktober op GC Anderstein.

Zowel de regiofinale als de landelijke finale is greenfreevrij.

Sponsors voor onze Handicart clubwedstrijd zijn van harte welkom; daardoor kunnen meer prijzen worden uitgereikt. Zij kunnen zich opgeven bij de wedstrijdcommissie of bij Liesbeth Polman, de clubconsul handicart van de Rijswijkse.

Van harte hopen wij velen van u te mogen begroeten op Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni a.s.
Na afloop bent u van harte welkom om te blijven eten. Dit kunt u bij uw inschrijving aangeven. De horeca heeft een Pinkstermenu samengesteld en zal hiervoor posters ophangen in het clubgebouw.

Liesbeth Polman, clubconsul