Verslag 3e competitiewedstrijd Heren 1 senioren 18 holes

Vrijdag 13 April 2018.
Nadat we twee keer met 6-0 hadden gewonnen in de afgelopen twee weken reisden we met z’n zessen naar de mooie golfbaan van de Turfvaert om daar tegen de heren van De Duke aan te treden.
We moesten echter aan de bak zonder onze startspeler Kees die wegens familie omstandigheden niet meeging. Doordat Kees had besloten om niet mee te gaan werd het voor El Capo (Juud) erg makkelijk gemaakt omdat hij nu geen besluit hoefde te nemen over wie en wel of niet zou spelen aangezien we als volledig team met zeven spelers zijn.
Theoretisch natuurlijk geen probleem want volgens alle andere teams in onze poule zijn we immers de sterkste en moesten de heren van De Duke ons geen probleem opleveren. Maar vrijdag de dertiende zal vrijdag de dertiende niet zijn toen bleek dat we na 9 holes al twee van de zes singles hadden verloren. Uiteindelijk hebben we met een niet al te groot verschil er toch nog een 4-2 overwinning uit kunnen slepen. Laat dit een les zijn voor onze laatste wedstrijd op 11 mei heren!!!!
Wim van Stralen