De wedstrijdcommissie organiseert clubwedstrijden, voornamelijk in het weekeinde en tevens, namens het bestuur, diverse clubkampioenschappen (stroke- & matchplay- en foursomekampioenschappen).

De doelstelling van de commissie is om voor elk lid van onze vereniging een aantal wedstrijden te organiseren waarbij de leden zich thuis voelen. Dit varieert van qualifying wedstrijden (strokeplay en stableford) tot zogenaamde “fun”wedstrijden waarbij diversen spelvormen worden gebruikt. Eveneens organiseren zij wedstrijden waarbij het verenigingsgevoel een zeer belangrijke plaats inneemt. Ook zijn er doorlopende wedstrijden voor diverse categorieën. Vossenjacht (doorlopende FBBB tegen de Vossen), Maandbeker (qualifying wedstrijden) en de Masters (doorlopende strokeplaywedstrijd van de backtees voor de lage handicappers).

Naast de weekeind wedstrijden zijn er ook wedstrijden op de woensdagavond (9 holes zomeravondinstuif - na werktijd) en tijdens de winterperiode de wintercompetitie (een doorlopende poule teammatchplay wedstrijd over 9 of 14 holes).

De commissie stelt, in goed overleg met de overige commissies, het (voorlopige) jaarprogramma vast.
Dit programma staat vermeld op de RGC-site.

De samenstelling van de wedstrijdcommissie op 1 januari 2017 is :

De samenstelling van de wedstrijdcommissie is:

Gijs Goesten Voorzitter
Dieck Wesselingh-Schroots Penningmeester
Marijn van Manen Lid
Rob Roelvink Lid
Marinus Cupido Lid
Christine Jonkers Both Lid
Anita Hakkert Lid
Frits Jaspers Lid 
Erica Loth  Lid 

E-mailadres: wedstrijd@rijswijksegolf.nl