Word lid voor € 1376,00 p.j. plus éénmalig entreegeld á € 250,00.
Aktie 'nu nog zonder entreegeld!'

 

2018 lidmaatschap bob

Lid worden van de Rijswijkse Golfclub? Dat kan al voor € 1376,- per jaar.

Heeft u belangstelling voor het lidmaatschap van onze Rijswijkse Golf Club, dan doen wij u een interessant aanbod. Nieuwe leden betalen namelijk tijdelijk geen entreegeld. Dat betekent dat u al voor € 1.376,- per jaar volwaardig lid bent met onbeperkt speelrecht.
Ook kunt u kiezen voor een 25-ronden lidmaatschap, dan bent u al lid voor € 1033,00 (max. 25 rondes).
Klik hier voor de flyer en het aanmeldingsformulier.

Golf zoals u dat wilt

Bij de Rijswijkse Golf Club kunt u uw golfspel vormgeven zoals u dat wilt. U kunt onbeperkt spelen, deelnemen aan clubwedstrijden en de NGF competitie, of recreatief golfen. Vrienden kunt u tegen een aantrekkelijk introductietarief mee laten spelen. Bovendien mag u als RGC lid tegen gereduceerd tarief ook op een flink aantal andere banen in Nederland spelen.

Spelverbetering

Op onze ruime oefenfaciliteiten kunt u actief werken aan spelverbetering en het verlagen van uw handicap. Voor lessen, desgewenst met videoanalyses en Flightscope metingen, kunt u terecht bij onze pro’s en het Golf Performance Center Rijswijk. Verder vindt u bij ons een uitstekend geoutilleerde golfshop voor deskundig advies over o.a. clubs, fitting, kleding en schoenen. Zaken die het golfspel zo niet verbeteren, dan toch zeker veraangenamen.

Kom erbij!

RGC is goed bereikbaar, vlakbij de A13. In ons gastvrije clubhuis, centraal gelegen op de baan, zult u zich zeker thuis voelen. In ongedwongen sfeer kunt u na het golfen gezellig borrelen of een hapje eten in het restaurant. In de zomer geniet u op ons zonnige terras van een fantastisch uitzicht op de baan of van het spel van andere golfers.

Alle niveau’s

Op RGC is ook topgolf te zien: ons Heren 1 speelt in de Eerste klasse. Wij kennen een actief clubleven, waar ruimte is voor zowel gezelligheid als sportieve uitdagingen, voor jong en oud. Nieuwe leden verwelkomen wij graag in ons midden. Ook lid worden van de Rijswijkse? Informeer naar de mogelijkheden via 070-3192424 of aan de receptie in het clubhuis.

Nog even de voordelen op een rij:

  • Eerste 50 aanmeldingen geen entreegeld
  • Volwaardig lidmaatschap
  • Goed bereikbaar
  • Onbeperkt spelen
  • Deelname aan wedstrijden en NGF competitie
  • Voor alle spelniveaus
  • Actief clubleven
  • Ruime oefen- en lesfaciliteiten
  • Sfeervol restaurant & goed uitgeruste golfshop